image

Σοκολάτα - Η τροφή των Θεών

Η σοκολάτα παρασκευάζεται από τους σπόρους του κακαόδεντρου, του οποίου η λατινική ονομασία Theobroma cacao σημαίνει «τροφή των Θεών»! Οι Μάγια είναι ο πρώτος λαός που χρησιμοποίησε το κακαόδεντρο, ενώ στην εποχή των Αζτέκων οι κόκκοι του κακάο, χάρη στη μεγάλη τους αξία, λειτουργούσαν ως «νόμισμα» για την ανταλλαγή προϊόντων.

image

Oι πρωτοπόροι της Ελβετικής Σοκολάτας

Απαράμιλλο πάθος για σοκολάτα. Από το 1845.

photo

Η Ιστορία

Όλα ξεκίνησαν το 1845 όταν ο Rodolphe Lindt μαζί με τον αδερφό του Augustine και τον πατέρα τους πειραματίστηκαν για πολλά χρόνια μέχρι να βρουν την τέλεια συνταγή, πειραματιζόμενοι με διαφορετικές αναλογίες, άριστης πάντα ποιότητας πρώτων υλών και σε συνδυασμό με μια τυχαία ανακάλυψη - ότι η ανάδευση - conching για πολλές ημέρες του μείγματος της σοκολάτας δίνουν αυτή την υπέροχη γεύση.

Οι άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, η υπομονή και ο χρόνος που χρειάζεται για την ομογενοποίηση των υλικών, το πάθος, η αφοσίωση, η τεχνογνωσία και η έμφαση των Ελβετών στη λεπτομέρεια καθιστούν την Lindt κορυφαία παγκοσμίως σοκολάτα για πάνω από 150 χρόνια.

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo

    Watch, how LINDT chocolate was invented

image

Γιατί η Lindt διαφέρει?

  • Βελούδινη υφή, πλούσια γεύση, υπέροχο άρωμα καλή δομή, μαλακή και μακρά επίγευση. Λιώνει στο στόμα απαλά, γαργαλώντας τους γευστικούς κάλυκες του ουρανίσκου.
  • Ελβετικότητα - Πάθος - Υψηλή Σοκολατοποιΐα
  • Αυτές οι αξίες που από το 1845 μας έφεραν στην πρώτη θέση της παγκόσμιας αμιγώς σοκολατοποίας.
  • Το μυστικό είναι η άριστη πρώτη ύλη και η σημασία στη λεπτομέρεια από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο στάδιο
  • photo

    Εξαιρετική

  • photo

    Roasting

  • photo

    Ανάδευση

  • photo

    Υλικά άριστης ποιότητας

  • photo

    Τελειοποίηση

Πώς θα απολαύσετε την τέλεια σοκολάτα

  • image

    Όραση

    Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική όταν πρόκειται για σοκολάτα. Πρέπει να είναι στιλπνή και αψεγάδιαστη.

  • image

    'Aγγιγμα

    Η τέλεια σοκολάτα πρέπει να λιώνει και να απελευθερώνει τις γεύσεις και τα αρώματα στη θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος

  • image

    Ακοή

    Κράτα ένα κομμάτι σοκολάτας κοντά στο αυτί σου και σπάστε το. Δώστε προσοχή στον ήχο. Πρέπει να είναι συγκεκριμένος, ομαλός, τραγανός και απότομος.

  • image

    Όσφρηση

    Χρησιμοποίησε την όσφρησή σου για να απολαύσεις το πολύπλοκο άρωμα της σοκολάτας.

  • image

    Γεύση

    Φτάσαμε στο πιο έντονο συναίσθημα. ?σε ένα κομμάτι σοκολάτας να λιώσει απαλά και αργά στο σώμα σου. Πώς νιώθεις?

Δες τα προϊόντα