Ταυτότητα:

Η ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. είναι εταιρεία εθνικών διανομών και εμπορικής αντιπροσώπευσης leading brands με ένα άριστο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα.

Συνδυάζει επιτυχημένα τη δραστηριοποίησή της ταυτόχρονα και στα τρία κανάλια διανομής (super market, χονδρεμπόριο, μικρή λιανική), εξυπηρετώντας απ’ ευθείας χιλιάδες σημεία πώλησης πανελλαδικά.

Στρατηγικός σκοπός της εταιρείας είναι η εδραίωση των brands που αντιπροσωπεύει στην χώρα, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές εμπορικές υπηρεσίες στους οίκους.

Στην επικέντρωσή της σε αυτόν τον σκοπό, η εταιρεία έχει δομήσει ένα από τα πιο δυναμικά συστήματα πωλήσεων στον κλάδο των FMCG στην Ελλάδα.

Το σημαντικότερο γνώρισμά της είναι ότι εξυπηρετεί απευθείας με τη δύναμη πωλήσεών της, χιλιάδες σημεία πώλησης στα κανάλια της μεγάλης αλλά και της μικρής λιανικής, στο 100% της εθνικής επικράτειας.

Όραμα της εταιρείας είναι να γίνει ο πιο στρατηγικός εταίρος των οίκων που αντιπροσωπεύει, υπηρετώντας αξίες όπως ηθική και κοινωνική ευαισθησία που αποτελούν κύρια στοιχεία της φιλοσοφίας της.

  • 33 ΧΡΟΝΙΑ

   ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

  • 9 EKAT. 

   ΤΖΙΡΟΣ 2014

  • 65

   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ